Lægehuset i Hals

Lægehuset drives af lægerne Ulla Munch og Mikkel Thusgaard i fælleskab, hvilket betyder, at vi er fælles om patienter, lokaler og personale, og vi informerer hinanden vedr. patienterne via vort fælles journalsystem.
 Lægehuset består desuden af sygeplejerske Birgitte Melgaard og sekretær Karin Søndergaard.

Kontakt til/fra klinikken
Ved at klikke på menupunktet "Kontakt til/fra klinikken" har du mulighed for at bestille ikke hastende tider, bestille fast medicin samt stille korte spørgsmål af ikke-akut karakter til lægerne.
For yderligere information kontakt sekretæren i dennes telefontid mellem kl. 9-12.

Åbent for tilgang af nye patienter
Vi gør opmærksom på, at vi har åbent for tilgang af nye patienter, der bor mindre end 15 km fra lægeklinikken.

INFLUENZA VACCINATION.

Influenzavaccination er gratis for personer over 65 år, førtidspensionister, kronisk syge, gravide efter uge 12 og svært overvægtige fra den 1. november 2019 til den 15. januar 2020. I Lægehuset i Hals vaccinerer vi ved fremmøde uden tidsbestilling:

Onsdag d. 6. Nov og Onsdag d. 20. Nov kl 10-15

Lægehuset drives af lægerne Marianne og Mikkel Thusgaard i fælleskab, hvilket betyder, at vi er fælles om patienter, lokaler og personale, og vi informerer hinanden vedr. patienterne via vort fælles journalsystem. Lægehuset består desuden af praktiserende læge Kirsti Braaten, sygeplejerske Birgitte Melgaard, social og sundhedsassistent Heidi Thoms Jensen og sekretær Jeanette Bjørnager Jensen. Hver anden mandag er fysioterapeut Lasse Lindgren ansat i lægehuset, til vurdering af ledproblemer. Lægehuset deltager i uddannelse og videreuddannelse af læger, og man kan også møde uddannelseslæger i lægehuset.

Kontakt til klinikken og tidsbestilling

Ved at klikke på 'Kontakt til lægehuset' har du mulighed for at bestille tider til læge konsultation, sygeplejerske konsultation, celleskrab, blodprøver, vaccinationer, ledundersøgelser og kontroller af kroniske sygdomme (diabetes, kol, forhøjet blodtryk) m. fl. Desuden kan man bestille fast medicin samt stille korte spørgsmål af ikke-akut karakter til lægerne. Vi bestræber os på at besvare e-mails indenfor 3 hverdage.
For yderligere information kontakt sekretæren i dennes telefontid mellem kl. 8-12.

fastpersonale.jpg